Ciutat

El rei Carnestoltes desferma la festa i la bogeria a Sabadell

pregó rei carnestoltes
El rei Carnestoltes ha cridat a la disbauxa / David Chao

“És moment de gaudir, que ningú es quedi a casa”, així ha cridat el rei Carnestoltes en el seu pregó d’enguany. Sa majestat ha aparegut a la plaça del Doctor Robert per mobilitzar als sabadellencs de cara a les celebracions d’aquest diumenge. Acompanyat del seu seguici i el foc dels Diables ha pronunciat la seva proclama animant a la disbauxa i fent alguna burla a la classe política de la ciutat, als militars i a l’església. “Que la gent ho passi bé, gaudeixi, llueixi les seves disfresses més esbojarrades i s’atreveixi a fer tot allò que durant l’any els fa més vergonya”, ha reblat. A continuació, les seves paraules s’han acompanyat d’una traca i un concert de ‘Los Mucca‘.

Fotos David Chao

pregó rei carnestoltes

pregó rei carnestoltes

pregó rei carnestoltes

pregó rei carnestoltes

pregó rei carnestoltes

pregó rei carnestoltes

Comentaris
To Top