Diners

Alícia Bosch, reelegida presidenta del CIESC

L'empresària sabadellenca, en una imatge d'arxiu / LL.F.

L’empresària sabadellenca Alícia Bosch ha estat reelegida presidenta del Consell Intersectorial d’Empresaris (CIESC) per als pròxims quatre anys (2024-2028), en el que serà el seu segon mandat al capdavant de la patronal. En el transcurs de la junta general també es va escollir a Montse Vilanova com a nova secretària general, qui substitueix en el càrrec a Gabriel Torras, recentment jubilat.

El comitè executiu estarà format per tres vicepresidències –Gremi de Fabricants (Blai Costa), Xarxa Onion (Arnau Bonada) i Sabadell Comerç Centre (Eva Fernández)–, dues vocalies –Agrària del Vallès (Manel Cunill) i Gremi de Mobilitat (Jaume Llop) i una tresoreria (Josep Egea).

La reelecció d’Alícia Bosch servirà per donar continuïtat al pla d’actuació dissenyat en l’anterior mandat (2020-2023) i que contempla 10 eixos de treball: reforçar l’acció de lobby comarcal; accelerar la digitalització i els pas cap a la indústria 4.0 de les pimes del territori; prioritzar accions en l’àmbit intersectorial i transversal; formació professional i dual; insistència a disposar d’una administració digital; fiscalitat harmonitzada a la comarca; control dels terminis administratius; millora dels polígons d’activitat econòmica, i adaptar la patronal a la nova realitat de representació comarcal, amb models de representació de més ampli abast.

Bosch és la presidenta del Centre Metal·lúrgic, vocal de la Federació Empresarial METALL-FEM, membre de la junta de govern de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), de la patronal estatal CONFEMETAL de la Cambra de Comerç de Sabadell i del consell social de la UAB.

Comentaris
To Top