Vallès

Desmantellen una plantació indoor de marihuana a Matadepera

Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Matadepera van detenir, el 8 de febrer, quatre homes de 23, 25, 33 i 61 anys i una dona de 42 com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar arran de la informació facilitada per la Policia Local de Matadepera, que sospitaven que a un domicili podria haver un cultiu de marihuana. Els investigadors van poder acreditar l’activitat criminal.

El dia 8 de febrer es va realitzat una entrada i registre al domicili investigat i es va trobar més de 1.900 plantes de marihuana amb una gran infraestructura habilitada per la plantació indoor.

Dins del domicili es trobaven les cinc persones que van ser identificades i detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La investigació continua oberta i els investigadors no descarten més detencions.

Comentaris
To Top