Ciutat

Quatre accidents de trànsit a Sabadell en un cap de setmana

Quatre accidents de trànsit aquest cap de setmana a Sabadell. Entre divendres i diumenge, s’han produït quatre sinistres a les vies urbanes de la ciutat, sense ferits greus. Dos d’ells es van produir per la ingesta d’alcohol.

El primer d’ells va tenir lloc divendres a l’avinguda d’Estrasburg amb Budapest (Can Llong). Dos turismes van col·lisionar i, la conductora d’un dels vehicles, de 42 anys, va resultar ferida lleu i és traslladada a l’hospital Taulí. Dissabte, al carrer Fra Luis de León 148 (Eixample), es produeix un accident de trànsit entre un turisme en circulació i un altre que restava estacionat. El conductor del turisme, de 26 anys, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb resultat de 0.87 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0.25 mg/l).

El tercer accident va tenir lloc també dissabte a l’avinguda de Francesc Macià. Van col·lisionar una motocicleta i un turisme. El conductor de la motocicleta, de 72 anys, resulta ferit lleu i es va atendre al CUAP Sant Fèlix.

Finalment, al carrer Sau, es va produir un accident de trànsit entre dos turismes. Es fa prova d’alcoholèmia al conductor d’un dels vehicles, de 55 anys, que va donar positiu amb resultat de 0.70 mg/l.

Comentaris
To Top