Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

L’actualitat sabadellenca ha estat marcada en les últimes hores per la mobilitat sostenible

L’actualitat sabadellenca ha estat marcada en les últimes hores per la mobilitat sostenible. Les diferències entre municipis i Generalitat s’han tornat a evidenciar sobre la gestió de la zona de baixes emissions (ZBE).

Els alcaldes que configuren l’Arc Metropolità -ciutats de la segona corona metropolitana, entre les quals Sabadell– van traslladar dilluns a la directora general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Mireia Boya, la petició per frenar el Decret del Pla de Qualitat Ambiental que planteja el Govern de la Generalitat, amb la necessitat d’acostar posicions respecte a la implantació de les zones de baixes emissions (ZBE).

Sabadell avisa: la meitat dels cotxes, expulsats del Centre si la ZBE de la Generalitat prospera

Sabadell hauria de multiplicar per cinc el seu parc d’habitatges de lloguer social en els pròxims vint anys si vol complir amb el compromís que li reclama la Generalitat de Catalunya. El nou Pla territorial sectorial de l’habitatge (PTSH) que ha aprovat el govern català de forma provisional recentment preveu elevar fins a un 10,3% el parc de lloguer social que hauran de tenir els municipis amb més demanda d’habitatge, com Sabadell, el 2044.

El parc de lloguer social s’ha de multiplicar per cinc

La temporada de la Fundació Òpera a Catalunya continuarà aquest 2024 amb una obra poderosa i commovedora com Manon Lescaut, el primer gran èxit de Giacomo Puccini, que es representarà tres vegades a la Faràndula (21, 23 i 25 de febrer) abans de fer gira per 7 ciutats catalanes.

L’any operístic començarà amb la intensa ‘Manon Lescaut’

Una rentadora ha provocat un incendi en una residència de gent gran de Sabadell situada al carrer Convent, número 32, aquest dimarts al vespre. S’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers i un cotxe de la Policia Municipal, que ha tallat el carrer durant uns minuts.

Ensurt en una residència de Sabadell per una rentadora que s’ha incendiat

Més de 150 tiradors participaran a Sabadell en una nova edició de la Copa del Món júnior d’esgrima. La ciutat es consolida com a punt de la competició mundial en la modalitat floret masculí individual i per equips d’aquesta categoria. L’escenari serà el Pavelló Municipal d’Esports durant el pròxim cap de setmana, 17 i 18 de febrer.

Sabadell es consolida com a seu de la Copa del Món júnior d’esgrima

Comentaris
To Top