Ciutat

Talls de trànsit per obres a Sol i Padrís i Castellarnau

Les tasques en la via pública es duran a terme al llarg de tot el dijous

Aquest dijous, 15 de febrer, es portaran a terme obres de reparació puntual al paviment de la calçada dels carrers de Gorina i Pujol, al barri de Sol i Padrís, i dels carrers de Milena Jesenskà i Puig Antich, a Castellarnau. Amb aquestes actuacions, es repararan sots i irregularitats de la calçada amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat dels usuaris i la qualitat dels espais públics de la ciutat. Els treballs comportaran afectacions al trànsit al llarg de la jornada.

Quines són les afectacions?

Les obres al carrer Gorina i Pujol, 127, comportaran el tall del mateix carrer, entre el carrer de Samuntada i el carrer dels Calders, i també del carrer de Samuntada, entre la carretera de Mollet i el mateix carrer de Gorina i Pujol. Els treballs s’iniciaran a les 09.30 h i està previst que finalitzin a les 19 h aproximadament.

Al mateix temps, s’actuarà al carrer de Milena Jesenskà, 38, des de les 09.30 i fins a les 14 h. Per aquest motiu, es tallarà la circulació al carrer, entre els carrers de Simone Weil i Julian Grimau.

També al barri de Castellarnau, es realitzaran obres de reparació al carrer de Puig Antich, 59, que s’allargaran durant tota la jornada, des de les 09.30 i fins a les 19 h. Pel que fa al trànsit, quedarà tallat al tram entre els carrers de Francesc Sabaté i Milena Jesenskà. La circulació només estarà habilitada per a veïns, serveis i guals de vehicles al carrer de Francesc Sabaté, en direcció a l’avinguda de La Pau, entre Bertrand Russel i Puig Antich.

Comentaris
To Top