Ciutat

Els diputats d’ERC Eugeni Villabí i Anna Torrentà visiten la depuradora de Sant Pau de Riu-sec

Torralbà, Villalbí i Fernàndez, a l'EDAR Riu-sec / CEDIDA

Els diputats d’ERC al Parlament Eugeni Villalbí i Anna Torrentà han visitat aquest dijous l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) Sant Pau de Riu-sec de Sabadell acompanyats pel portaveu dels republicans a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez. “Davant la sequera i la crisi climàtica, solucions com l’aigua regenerada”, defensen des d’Esquerra.

Posteriorment, els membres d’ERC s’han traslladat fins a les oficines d’Aigües Sabadell al carrer de la Concepció per conèixer de primera mà el centre d’operacions des d’on es controlen els sistemes de gestió de la xarxa a temps real. Allà també han conegut l’escape room educatiu Missió Planeta situat a l’Aula de l’Aigua. En aquesta visita també els ha acompanyat la directora de Sostenibilitat i Transformació d’Aigües Sabadell, Elisabeth Santacruz.

Els representants d’ERC reunits amb membres de l’empresa Generamés / CEDIDA

La visita de la delegació republicana a Sabadell ha acabat a la seu de l’empresa Generamés, promoguda per la Fundació EVEHO. Ofereix formació i dona feina a una trentena de persones de col·lectius vulnerables dins el sector de les energies renovables, especialment en la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Comentaris
To Top