Oci i cultura

L’Olut fusionarà cervesa artesana i música de vinils cada dimarts

L’establiment s’ambientarà musicalment amb “clàssics atemporals i joies amagades”

/ Albert Segura (ACN)

La cerveseria Olut busca reunir els amants de la cervesa i els de la música a la plaça Ricard Simó Bach. Per això, anuncia “una col·laboració emocionant” amb la botiga de vinils Espai Records. A partir d’aquest mes de febrer, els dimarts a la tarda l’establiment fusionarà “la màgia de la música analògica amb la passió per les cerveses artesanes”.

“Els clients de l’Olut podran submergir-se en l’atmosfera nostàlgica i càlida dels vinils seleccionats amb cura per Espai Rècords: des de clàssics atemporals fins a joies amagades”, explica el responsable de la cerveseria, Sami Claret. “La música analògica ressonarà a l’ambient mentre els assistents gaudeixen de la variada selecció de cerveses artesanes que Olut té per oferir”, afirma.

Comentaris
To Top