Ciutat

Una jove amb discapacitat i campiona de ciclisme imparteix classes d”spinning’: “Hem d’impulsar el talent”

Una cinquantena d’alumnes del Xalest va gaudir d’una masterclass impartida per l’esportista sabadellenca

Ainara Inarejos, una jove de Sabadell amb discapacitat intel·lectual i campiona de la Copa Catalana júnior de ciclisme 2023 ha impartit classes d’spinning a una cinquantena d’alumnes de l’Escola Xalest. “Ha estat tot un èxit”, sosté Paco Muñoz, coordinador del Xalest. “Hem d’impulsar el seu potencial, el seu talent, les seves capacitats”, afegeix.

Una cinquantena d’alumnes del centre d’educació especial va gaudir d’una masterclass impartida per l’esportista sabadellenca a les instal·lacions que va cedir el QWellness de Sabadell. “És tot un repte, però l’esport em dona pau”, expressa Inarejos.

Comentaris
To Top