Ciutat

FOTOS | Ensurt per un incendi en un taller de cotxes a Sabadell

El foc ha tingut lloc en un local de Torre-romeu

Un incendi ha cremat a primera hora d’aquest dijous un taller mecànic de cotxes al carrer del Ter de Sabadell, al barri de Torre-romeu. Segons han informat fonts dels Bombers, el cos ha rebut l’avís poc després de les nou del matí i el foc ha quedat controlat poc abans de les deu.

Almenys sis dotacions de Bombers i diverses unitats de la Policia Municipal s’han desplaçat fins al lloc, on han treballat per apagar les flames. Tres veïns han estat evacuats de l’edifici superior després que el foc s’originés a l’interior del local. Tots ells ja han pogut tornar a casa. Hi ha almenys dos vehicles afectats pel foc i una persona atesa pel SEM, que també ha intervingut en el succés. No hi ha hagut ferits.

L’incendi en un taller mecànic a Sabadell | Victor Castillo

Els Bombers treballen en un incendi en un taller de Sabadell | Victor Castillo

Els Bombers treballen en un incendi en un taller de Sabadell | Victor Castillo

Els Bombers treballen en un incendi en un taller de Sabadell | Victor Castillo

Els Bombers treballen en un incendi en un taller de Sabadell | Victor Castillo

Els Bombers treballen en un incendi en un taller de Sabadell | Victor Castillo

Comentaris
To Top