Diners

L’enginyeria IDP supera els 30 milions d’euros d’ingressos

Enric Blasco, en una imatge d'arxiu / LL. F.

El grup d’enginyeria sabadellenca IDP, líder en el desenvolupament de projectes mitjançant la tecnologia BIM (Building Information Modeling), tanca l’exercici 2023 amb uns ingressos consolidats de 30,3 milions d’euros, dels que el 92% dels ingressos provenen del sector privat i 8% del sector públic, el que representa un increment del 10% respecte del mateix període del 2022.

L’EBITDA se situa en 6,6 milions d’euros, equivalent a un 21,8% sobre els ingressos, el que suposa un creixement del 12% en comparació amb l’exercici 2022. Durant aquest període, l’empresa ha aconseguit un creixement sostingut i ha consolidat la seva posició al mercat. Compta amb un backlog –cartera de projectes– que ascendeix a 66,4 milions d’euros, reflectint un creixement del 33% respecte del 2022.

Avui dia, IDP compta actualment amb un equip de 512 professionals, dels quals, el 82% té titulació universitària i un 30% són dones. En relació amb el pressupost per al 2024, l’enginyeria sabadellenca espera un creixement continuat en els resultats financers del grup. Estimen que els ingressos superin els 34 milions d’euros, mentre que es preveu que l’EBITDA augmenti fins als 7,7 milions d’euros, reflectint un creixement del 18% respecte de l’exercici anterior. “Estem molt satisfets amb els resultats obtinguts el passat 2023, fruit de l’esforç i la dedicació de tot el nostre equip i la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres. Confiem plenament a aconseguir les perspectives del grup per al 2024”, va declarar Enric Blasco, CEO del grup IDP.

Comentaris
To Top