Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Repassem les informacions més rellevants de les últimes hores

Cap de setmana amb cultura, esport i activitats molt diverses a Sabadell. Fem un repàs al més destacat en aquest inici de setmana.

Retorn amarg a Las Llanas. Desfeta del Sabadell, que ha perdut una gran oportunitat per distanciar-se de la zona de descens. Mai es va sentir còmode el conjunt arlequinat i a la segona part es va consumar una contundent derrota que va començar amb un gol absurd de Kaxe. En la recta final, va arribar la sentencia i el Sestao River ha igualat l’average particular. Una tarda per oblidar.

Ocasió perduda i desfeta del Sabadell a Las Llanas (3-0)

Aquest diumenge, La Mola es va llevar completament enfarinada. El temporal ha provocat imatges espectaculars el cim i camins de la muntanya vallesana recobrint els principals indrets del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

FOTOS | La Mola es lleva emblanquinada per la neu

Aquest diumenge al matí, una esllavissada va provocar el descarrilament del primer eix d’un tren de la línia R4 de Rodalies. El fet va succeir a tres quarts de vuit del matí al tram de via que separa Vacarisses i Castellbell i el Vilar. El tren transportava un total de 37 viatgers en una incidència que no va provocar ferits.

Descarrila un tren de la línia R4 de Rodalies a Vacarisses

El barri de Can Llong s’ha transportat a una altra època. La Fira Medieval ha aterrat a l’Avinguda d’Estrasburg amb una vintena de parades, des d’embotits, verdures o xurros fins a artesanies com polseres, collarets o ‘bruixes de la sort’.

Viatge en el temps per al barri de Can Llong amb la Fira Medieval

Festa, ball, missa i migas. Aquests han estat els ingredients que ha posat sobre la taula la Hermandad del Rocío per a celebrar un Dia d’Andalusia rodó. I això que al principi semblava que el temporal no ajudaria.

La Hermandad del Rocío celebra el Dia d’Andalusia

Comentaris
To Top