Ciutat

Afectacions i incidències per la pluja a Sabadell

pluja sabadell
La pluja ha protagonitzat el matí a Sabadell.

Les fortes precipitacions que han protagonitzat tot el matí a Sabadell han obligat a tancar preventivament els passos inundables del riu Ripoll. Així ho ha comunicat l’Ajuntament a les seves xarxes que, a l’hora, ha demanat molta prudència a la ciutadania davant la forta pluja que ha caigut des de primera hora del dia.

Entre les incidències i afectacions derivades del temporal, també s’ha tallat el trànsit a la Ronda Europa, a la zona entre la Ctra. de Terrassa i el Punt Blau, al barri de Can Llong. L’àrea afectada no permet la circulació de vehicles per la quantitat acumulada d’aigua. A més, els bombers han dut a terme sis actuacions derivades del temporal entre el matí i la tarda d’aquest dissabte a Sabadell.

A la nit d’aquest dissabte, els serveis municipals han informat que s’està treballant per solucionar una avaria elèctrica que afecta diversos barris de la ciutat. La incidència s’ha produït abans de les 21h.

Comentaris
To Top