Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Les últimes hores han estat marcades a Sabadell pel desallotjament i l’enderroc de L’Obrera, que va provocar les reaccions del col·lectiu als carrers de la ciutat.

Més de mig miler de persones s’han manifestat aquest dimecres a la tarda pels carrers de Sabadell per protestar per l’enderroc de l’edifici de L’Obrera. A crits de “L’Obrera es queda al barri” i proclames contra l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, contra els Mossos i contra la propietat de l’immoble, més de mig miler de persones s’han concentrat per carregar contra l’enderroc.

Més de mig miler de manifestants per l’enderroc de l’Obrera: “Tornarem a Sabadell”

Cap dels tres centres educatius ha començat la fase d’obres. Els futurs instituts Arraona, Narcisa Freixas i Virolet encara transiten per la fase de projecte, entre processos participatius, encàrrecs, redactats o adjudicacions. Mentrestant, hi ha 1.086 estudiants sabadellencs que aprenen en barracons.

Un miler de sabadellencs en barracons: ni el Narcisa, ni el Virolet ni l’Arraona han entrat a la fase d’obres pels nous instituts

L’avançament de les eleccions catalanes al pròxim 12 de maig, provocat per la falta d’un acord per als pressupostos del 2024, ha aterrat a l’esfera política sabadellenca. Mentre ERC considera que s’ha vist abocada a aquesta situació pel veto dels comuns, tots els grups de l’oposició celebren la convocatòria perquè hi hagi un canvi de govern.

Entre la celebració i l’enuig: la reacció a Sabadell a les eleccions catalanes el 12-M

Una persona ha resultat ferida menys greu en un incendi en una casa a Sabadell, segons han informat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El 112 ha rebut l’avís a les 5.35 hores per un foc en una casa del carrer del Pare Sallarès, al Centre, on ha cremat la planta baixa.

Un ferit en l’incendi d’una casa a Sabadell

Riazor és un dels estadis mítics del futbol espanyol, amb aroma de Primera Divisió, on s’ha celebrat una lliga o s’ha disputat una semifinal de la Champions. Ara és l’escenari més emblemàtic de la Primera Federació i cada quinze dies reuneix més de 20.000 espectadors.

El Sabadell torna deu anys després a Riazor, un estadi maleït històricament

Comentaris
To Top