Ciutat

L’entitat ‘Obrir-se al món’ i Josep Masip Suets, premiats per Obra Social Smatsa

/ DAVID CHAO

L’Obra Social Smatsa ha distingit l’entitat Obrir-se al Món, per la seva missió a la nostra ciutat, i a Josep Masip Suets, per la seva trajectòria i treball en favor de les persones i grups en situació de vulnerabilitat. Obrir-se al món és una entitat sense ànim de lucre, de pares i mares de persones amb autisme, que ofereixen serveis d’oci, respirs i activitats terapèutiques en horari extraescolar. L’entitat ha rebut un reconeixement personalitzat, acompanyat d’una ajuda econòmica de 3.500 euros.

Francesc Pellicer, president d’Obrir-se al Món / DAVID CHAO

D’altra banda, Masip Suets ha exercit al llarg de la seva vida un paper fonamental en l’ajuda a persones i grups vulnerables a Sabadell. Ha rebut un reconeixement i obsequi personalitzat.

Josep Masip, reconegut per l’Obra Social Smatsa / DAVID CHAO

“Aquests reconeixements reflecteixen el compromís continu de l’Obra Social SMATSA amb l’enfortiment de Sabadell”, exposen des de Smatsa. Obra Social SMATSA ha fet els reconeixements en el marc del seu acte de presentació de la Memòria Anual d’actuacions dutes a terme al llarg del passat any 2023, resultant ser més de 50 entitats de l’àmbit social, cultural-educatiu i esportiu de Sabadell amb les quals ha col·laborat.

Comentaris
To Top