ESPORTS

El Club de Tennis Sabadell gaudeix de l’Open Internacional Lexus femení

La jugadora del C.T. Sabadell, Anna Orlando, en acció / Lluís Franco

L’aposta de l’entitat sabadellenca per la versió femenina del torneig internacional està sent un gran encert. S’està veient un tennis d’alt nivell. L’Open masculí, amb vint-i-nou edicions a l’esquena, està totalment consolidat en el calendari internacional. El president del C.T. Sabadell, August Serra, va admetre fa uns mesos la seva intenció d’instaurar una versió femenina del torneig i ara ja és una realitat, amb l’esponsorització principal de Lexus i el patrocini de l’Ajuntament, Anubis, Greencourt i Neteges Muñoz.

Ja es pot considerar un èxit. Les inscripcions, tot i ser un torneig en el grup de dotació més baixa (15.000 dòlars), van superar totes les previsions. La fase prèvia seria un excel·lent preludi de l’altíssim nivell de joc. Fins i tot es va produir una gran sorpresa quan la cap de sèrie número 1, la rusa Maria Bondarenko, va caure davant la mallorquina Sara Dols per un clar 6-1, 6-3.

Només vuit jugadores van accedir al quadre definitiu. Entre el dimarts i ahir es va disputar la primera ronda de la fase final. Es van veure partits de gran qualitat i molt disputats, amb cops realment espectaculars que van fer les delícies dels nombrosos espectadors ubicats a la zona de la terrassa del club.

Una de les favorites, la lituana Daniela Vismane, va confirmar la seva candidatura al títol mentre la júnior Martina Genis va sorprendre a la cap de sèrie número 8, Mallen Nuudi. Tampoc va faltar el toc exòtic de la japonesa Naim Karamoko entre els gairebé cinquanta països representats.

La representació sabadellenca va acabar amb l’eliminació d’Ivet Sala, Anna Orlando, que va plantar cara en el primer set, i Mireia Sagristà. Ha estat, però, una gran experiència. El torneig culminarà amb la final de diumenge i abans, el divendres a la tarda, es disputarà la final en la modalitat de dobles.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top