Ciutat

L’empresa de selecció de personal Selex diu adeu

El nom es va registrar fa més de 30 anys per oferir serveis de psicologia aplicada

Un dels anuncis de Selex al Diari de Sabadell / D.S.

Selex–Sabadell ja és història per la jubilació del seu director, Salvador Batlle Girbau. L’empresa sabadellenca de selecció de personal i orientació professional va posar punt final a la seva activitat a finals del passat mes de març. Actualment, la companyia tenia la seva seu a la carretera de Prats de Lluçanès, 84–88 (al barri de la Creu Alta) i, en el cas de la delegació local, estava centrada en ofertes de feina de Sabadell i comarca.

El nom de Selex el van registrar fa més de 30 anys Salvador Batlle i Lluís Boix per oferir serveis de psicologia aplicada. La seva cartera de serveis oferia la selecció de personal a tots els nivells, l’avaluació de persones enviades per l’empresa, consultoria de recursos humans (estudis de motivació, de retribució i de grup), orientacions de personalitat i professionalitat i desenvolupament de carrera.

Molts lectors de Diari de Sabadell coneixeran l’empresa Selex–Sabadell pels anuncis classificats que hi ha publicat durant dècades, els quals han permès a molts lectors trobar feina i a les empreses escollir els candidats més adequats per a les posicions en les quals tenien vacants.

Comentaris
To Top