CASTELLAR

La Marató de la Diversitat arriba a Castellar

L’associació Suma+ organitza una jornada amb més d’una trentena d’activitats

L’associació Suma+ Castellar organitza la 5a Marató de la Diversitat sota el lema “Suma’t a l’oceà de la diversitat”. L’esdeveniment té lloc aquest dissabte entre les 10 i les 21 hores a l’Espai Tolrà. El grup de pares i mares, amb el suport de l’Ajuntament, les escoles i altres empreses i entitats del poble, han preparat una festa pensada perquè tothom la pugui gaudir, amb l’objectiu de visibilitzar la diversitat de tots els infants a Catalunya.

Així, amb la contribució dels voluntaris i les entitats de Castellar i la comarca, la Marató compta amb més de 30 activitats inclusives i universals: tallers de cuina, estampació i treballs manuals, jocs d’escacs, exhibicions dels castellers, bastoners i gegants, un racó de biblioteca, activitats d’esport inclusiu, sessions de karaoke, actuacions musicals i tota mena de xous.

Suma Castellar és un grup de pares i mares que, a través de la Federació d’AFAs de Castellar del Vallès, s’han proposat dur a terme el projecte de la Marató. Compten amb el suport de l’Ajuntament castellarenc i de totes les escoles i instituts del poble, que han ofert la seva col·laboració. El repte és conscienciar sobre el fet que vivim en una societat diversa, en la que tothom hi té cabuda, i on tots tenim una part de responsabilitat a l’hora de donar resposta a les necessitats individuals de tothom.

Comentaris
To Top