Ciutat

FOTOS | Torna el Flea Market a Sabadell

Un any més, el Flea Market ha tornat a omplir aquest dissabte La Rambla de Sabadell amb més d’una trentena parades amb productes de segona mà. La ja habitual cita a la ciutat ha oferit des de roba, joguines, mobles, complements, música i llibres, fins a il·lustracions i creacions d’artesania manual.

La proposta va néixer amb l’objectiu de fomentar el consum de segona mà i l’economia circular i s’ha consolidat a Sabadell els darrers anys. Al mercat han triomfat les peces de roba vintage o els llibres descatalogats, entre altres oportunitats. “La gent és propera, i és interessant veure que compartim gustos i aficions amb gent que no coneixem”, exposen l’Alexa Marqués (Art shop by Alexa) i en Xavi Bertran (Arena Saona), artesans i venedors. Ells treballen amb la ceràmica i la pintura. “L’art uneix els humans”, sostenen.

Els paradistes van estar 10h amb les seves creacions exposades i subratllen l’ajuda mutua entre els mateixos comerciants. “L’organització del Flea Market ho ha posat tot fàcil”, expressa. Els artesans i venedors van acabar la jornada de la millor manera: amb música i ball, quan un noi va portar la seva guitarra i venedors, clients i vianants cantaven i ballaven al seu voltant. “És una bona experiència, qualsevol artesà, artista o venedor ho hauria de provar”, sosté Marqués.

FOTOS: DAVID CHAO

Comentaris
To Top