Ciutat

Detingut un lladre que robava a pisos de Sabadell forçant el pany

Al detingut li consten mitja dotzena d’antecedents per robatori

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 11 d’abril un home de 34 anys acusat d’haver comès diversos robatoris en domicilis de Sabadell i Mollet del Vallès en les últimes setmanes. Justament, en aquesta segona localitat, l’home hauria protagonitzat el darrer episodi de delinqüència, amb un presumpte robatori en un pis.

Els fets van passar durant el matí del dia 10 d’abril, quan al domicili situat al carrer de Tarragona no hi havia ningú. El presumpte lladre va forçar el pany de la porta i va sostreure una guardiola amb uns 700 euros i dos anells. Un cop denunciats els fets, agents del Grup de Delinqüència Urbana de la Comissaria de Mollet del Vallès, van poder identificar i detenir l’autor en un domicili pròxim al lloc dels fets.

A la persona detinguda li constava una ordre de detenció per dos robatoris més, comesos a Sabadell, el passat mes de gener. En els dos casos, el presumpte lladre va fer servir el mateix mètode de forçament del pany. En un d’aquests dos robatoris va aconseguir sostreure objectes per un valor superior als 2.000 euros.

El detingut, al qual li consten mitja dotzena d’antecedents per robatori, va passar a disposició judicial el passat 12 d’abril.

Comentaris
To Top