Oci i cultura

La Llar del Llibre escalfa motors per Sant Jordi amb signatures de grans autors

Natàlia Cerezo, Xavi Coral, Jordi Solé i Gerard Quintana hi seran, entre altres

Botiga de la Llar del Llibre a Sabadell | Aina Torres

La Llar del Llibre ha convocat diversos grans autors aquesta setmana perquè signin exemplars de les seves darreres obres a la llibreria. Dimecres 17 d’abril, entre les 18.30h i les 19.30h, hi seran Maria Barbal, Gerard Quintana, Caterina Karmany, Maria Carme Roca, Marc Pastor, Natàlia Cerezo, Jordi Solé, Francesc Garriga i Esther Martínez.

Per continuar celebrant Sant Jordi, el dissabte 20 d’abril, de 18h a 20h, hi passaran Alba Carreres, Jenn Diaz, Jordi Milán, Pol Vinyes, Marc Font, Xavi Coral, Laura Zurriaga, Míriam Tirado, Sònia Lleonart, Xavier Theros i David Bueno.

Comentaris
To Top