Ciutat

Roger Escapa estrenarà nou programa a 3Cat

Serà un espai d’entrevistes amb diferents convidats

El periodista sabadellenc Roger Escapa serà el presentador d’un nou programa a 3Cat. L’Eclipsi, nom de la proposta, farà el salt a la plataforma de TV3 després d’haver format part d’El suplement. El programa ja s’ha començat a rodar.

Segons avancen des de la televisió pública catalana, serà un espai d’entrevistes en què s’abordaran realitats tan diferents com les nits a la presó, les rutines nocturnes d’un monjo de Montserrat, l’habitació d’un cantant famós que és somnàmbul o els somnis d’una futbolista després d’un mal partit.

“La foscor d’un eclipsi que ens evoca a la nit serà l’excusa per una conversa íntima en què Escapa preguntarà als seus convidats sobre les coses importants de la vida”, anuncia la plataforma. L’amor, el sexe, els diners, la maternitat, les addiccions o la salut mental seran damunt la taula.

Roger Escapa: “No descarto ser una cara de televisió”

Comentaris
To Top