Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Sabadell s’ha llevat aquest dimecres amb la ressaca emocional d’una jornada espectacular

Sabadell s’ha llevat aquest dimecres amb la ressaca emocional d’una jornada espectacular. La ciutat va viure el Sant Jordi massivament, amb una resposta multitudinària a l’oferta als carrers.

Riuades de persones van inundar el Centre de Sabadell, punt neuràlgic de la celebració amb sis parades de llibreries i les signatures duna cinquantena d’autors locals, repartits en dos torns. Mentre des de molt d’hora al matí la sensació era d’una celebració viva i vibrant, un formigueig constant sense atabalament, la tarda va evolucionar in crescendo fins a deixar estampes de col·lapse literari a les primeres línies de les carpes.

Sabadell celebra Sant Jordi massivament

Aquest passat dilluns, el ple municipal, amb els vots del govern PSC i Junts, va donar llum verda a l’augment del preu de l’aigua, a partir del juny. Aquest encariment arriba després que el sistema Aigües Ter-Llobregat, que abasteix Sabadell, augmentés un 30% el preu del cànon d’aigua, des del gener d’enguany. En xifres, el preu del metre cúbic d’aigua passarà d’1,32 € a 1,51 euros.

El sector empresarial, sobre la pujada del 14% en la factura de l’aigua: “Un encariment dels costos mai és una bona notícia”

Les primeres obres de rehabilitació de la Torre d’en Feu encara no podran començar i segueixen sense data d’inici. L’Ajuntament no ha pogut adjudicar els treballs i s’haurà de tornar a iniciar el procediment per intentar fer l’adjudicació si alguna empresa opta a fer-los. Aquesta primera licitació tenia un pressupost de 202.000 euros.

Les obres de la Torre d’en Feu encara no tenen data d’inici

Les obres per retirar les estructures i els blocs de formigó de la fàbrica Bosser provocaran un tall de trànsit al carrer d’Alemanya (Centre) a partir d’aquest dimecres, 24 d’abril. Concretament, el tram situat entre els carrers de Ferran Casablancas i de Sant Pau, es tallarà al trànsit durant un termini màxim previst de quatre setmanes, és a dir, fins a finals de maig.

Tall de trànsit al carrer d’Alemanya per les obres a la fàbrica Bosser

Veïns de Can Deu proposen construir un parc infantil i un espai amb bancs i arbres a una esplanada entre el carrer de Manuel de Pedrolo i el carrer de Gabriel Ferrater, a la zona de Vallhermoso, un espai amb més de 6.200 metres quadrats en total, pràcticament les dimensions de l’estadi de la Nova Creu Alta.

Veïns de Can Deu demanen un parc infantil a la zona de Vallhermoso

Comentaris
To Top