CONTINGUT PATROCINAT

La ciència darrera la bellesa: coneix com l’estructura facial del triangle invertit potencia la bellesa

Les arrugues no són les úniques responsables d’una aparença envellida. Existeixen altres factors com ara la flacciditat o la pèrdua de volums.

Investigacions científiques han trobat un concepte clau en el rejoveniment i és “el triangle de la bellesa”. Es tracta de l’harmonització del rostre tenint en compte la fermesa, el suport i la redensificació.

El metges estètics de Policlínic Sabadell i Policlínic Sabadell Rambla realitzen un estudi de la simetria facial de cada persona per poder oferir un pla de tractaments que ajudi a recuperar volums i elasticitat perdudes, respectant sempre la identitat de la persona, i obtenint la simetria, la proporció i l’equilibri adequat, que donaran lloc a aquest triangle invertit mostrant un rostre més jove.

Quins són els tractaments d’estètica facial que s’utilitzen?

Les tècniques de medicina estètica que ens ajuden a aconseguir aquest triangle invertit són:

Els àcids hialurònics per hidratar, emplenar i donar volum. Depenent de la seva reticulació permeten tractar diverses zones facials com: llavis, galtes, mentó, nas, pòmuls i fins i tot redefinir l’arc mandibular.

Els estimuladors de col·lagen per millorar l’elasticitat, qualitat, aspecte i gruix de la pell.

Els neuromoduladors que suavitzen les arrugues existents i prevenen la formació de noves.

Com cada persona és única, als Policlínic Sabadell i Policlínic Sabadell Rambla ofereixen un diagnòstic estètic facial personalitzat amb un Dr./a. expert en medicina estètica. En aquesta visita el/la Dr./a. podrà avaluar i oferir el millor pla de tractaments personalitzat.

Pots reservar ara el teu diagnòstic estètic facial gratuït a qualsevol dels dos Policlinics que hi ha a Sabadell (Policlínic Sabadell i Policlínic Sabadell Rambla), en el telèfon 93 515 39 99 o enviant un WhatsApp al 699 619 081.

 

Policlínic Sabadell

Av. Francesc Macià, 40-44, planta 7. Sabadell

Tel. 93 716 26 27

Policlínic Sabadell Rambla

Carrer Sant Pere 3. Sabadell

Tel. 93 716 26 27

www.grup-policlinic.com

Comentaris
To Top