Diners

Qida ajudarà a més de 2.500 persones a trobar feina durant l’estiu

/ CEDIDA

Qida, la companyia sabadellenca líder en serveis i productes d’alta qualitat per a l’atenció al segment sènior a casa, preveu ajudar a més de 2.500 professionals cuidadors a trobar feina dins del sector de l’atenció domiciliària.

En les pròximes setmanes, Qida augmentarà la recerca i selecció de diferents perfils sociosanitaris per a ocupar posicions com personal cuidador intern extern, entre setmana o caps de setmana. Catalunya, Madrid, País Basc, Navarra i València seran les principals comunitats en què Qida ajudarà a trobar treball a aquests perfils amb un objectiu: millorar el benestar de les persones grans o en situació de dependència durant aquest període estival, permetent-los estar a les seves llars amb una major qualitat de vida.

Segons Adriana López, de l’àrea de persones cuidadores de Qida, “durant aquesta època de l’any, moltes famílies requereixen un servei temporal, però en finalitzar les vacances, acaben ampliant-lo, generant així un lloc de treball estable”. L’experta afegeix que “la persona cuidadora entrarà a formar part de la comunitat de Qida, i això suposa tenir accés a les diferents oportunitats professionals amb famílies Qida.

Des del passat estiu, Qida ha aconseguit ajudar a crear feina a més de 6.000 professionals sociosanitaris. Gran part del seu èxit resideix en trobar l’equilibri perfecte per a oferir una proposta de valor atractiva al col·lectiu cuidador sense renunciar a la qualitat del servei que ofereix als seus clients.

Comentaris
To Top