Ciutat

Una gran jardinera homenatja Muriel Casals al Campus de la UAB a Sabadell

Una cinquantena de persones han inaugurat la jardinera que honra la figura de Casals, situada a l’entrada del campus

Des d’aquest dimarts, que el Campus de la UAB a Sabadell, al carrer d’Emprius, compta amb un espai d’homenatge a Muriel Casals. Aquest matí, una cinquantena de persones han inaugurat la jardinera que honra la figura de Casals, situada a l’entrada del campus. L’historiador Genís Ribe, el portaveu d’ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez, i el rector de la UAB, Javier Lafuente, han dedicat unes paraules i han realçat la figura de qui va ser diputada al Parlament de Catalunya i presidenta d’Òmnium Cultura, entre altres coses. Els tres han destacat la seva vinculació amb la ciutat i amb la universitat. El Cor de Cambra de la UAB ha posat banda sonora a l’acte amb dues interpretacions entre discurs i discurs. A l’acte han assistit diversos familiars de Casals, així com l’expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell i el regidor del PSC Antonio Rodríguez.

Comentaris
To Top