Ciutat

FOTOS | Ca n’Oriac celebra la seva Festa Major

El barri de Ca n’Oriac es troba de celebració. Des del passa divendres fins al diumenge, els veïns celebren la seva Festa Major. L’organitza l’associació de veïns i el programa inclou propostes de música, activitats i un correfoc per tancar les celebracions. L’avinguda de Matadepera i les places del Pi, del Farell i de la Fuensanta són l’epicentre de les activitats.

Les celebracions van donar el tret de sortida ahir divendres amb el pregó i aquest dissabte s’han celebrat algunes de les activitats més esperades com la vermutada o la cercavila. El diumenge tancarà les festes amb una jornada de portes obertes de futbol femení i lliurament de premis al Municipal de Ca n’Oriac, diversos jocs i escacs a la plaça de la Fuensanta o l’actuació del Grup Asana, a més del tradicional correfoc, entre d’altres.

FOTOS: DAVID CHAO

Comentaris
To Top