Oci i cultura

Cultura popular i activitats al Sabadell Festa i Tradició

Aquest cap de setmana, s’està celebrant el Sabadell Festa i Tradició, amb una desena d’activitats repartides entre dissabte i diumenge. La jornada sabatina va iniciar-la un Tastet de Festa, amb petites actuacions de cultura popular, com les itinerants Rambla de les Corals a partir de la plaça de l’Imperial. També va haver-hi Tastet de Tabals, amb les Forques i el Ball de Diables, el Ball d’esbart i les sardanes i la plantada de bèsties a la plaça Doctor Robert. Al vespre, va arribar el torn del foc: primer amb l’anada al foc i, a continuació, el correfoc infantil. Les activitats del dissabte es van tancar amb el Correfoc de Diables i Bèsties i música amb discjòquei a la pl. Doctor Robert.

Avui diumenge, la festa començarà amb el vermut musical al Racó del Campanar (12h) i a la tarda hi haurà la cercavila de gegants, capgrossos i dracs (17.30h) a la plaça Doctor Robert, i de 18h a 20h, el Sabafolk, una actuació conjunta de diverses entitats populars a Sant Roc.

FOTOS: DAVID CHAO

Comentaris
To Top