Ciutat

Reobre la Biblioteca del Nord

Biblioteca del Nord

S’està realitzant una reparació per una avaria al sistema de climatització

La Biblioteca del Nord es troba en ple procés de reparació per una avaria en el sistema de climatització, que va obligar a tancar la instal·lació la setmana passada. Després d’uns dies sense servei, l’equipament recupera aquest dimarts l’activitat. Segons expliquen fonts municipals, s’està reparant l’avaria, tot i que mentre no pugi la temperatura es mantindrà oberta.

La Biblioteca del Nord dona servei als barris del districte 3 de Sabadell (Ca n’ Oriac, Torreguitart, El Torrent del Capellà, La Plana del Pintor, Sant Julià, La Roureda, Can Deu i Rodal de Sant Julià d’Altura) i actua com a enllaç amb el sistema municipal de biblioteques públiques.

L’edifici té una superfície útil de 2.238 m2 distribuïda en dues plantes. Compta amb un fons de més de 40.500 documents i amb més de 410 punts de lectura i servei, entre els quals es troba la sala d’actes on s’ofereixen tota mena d’activitats culturals amb un aforament d’un centenar de persones.

Comentaris
To Top