Ciutat

En Comú Podem reclama al Govern de Farrés un rebuig a l’opa hostil del BBVA

/ D.S.

La formació Sabadell En Comú-Podem presentarà aquest pròxim dimecres a la Junta de Portaveus quatre acords, en relació amb l’opa hostil del BBVA, i els efectes que se’n poden derivar d’aquesta operació per als treballadors i la societat, davant un mercat bancari encara més concentrat.

És per aquest motiu que el portaveu de la formació, Joan Mena ha demanat que des del Govern PSC-Junts es manifesti un rebuig a l’opa hostil del BBVA. Alhora, insten al Departament d’economia elaborar un informe sobre l’impacte social i econòmic d’aquesta absorció, especialment sobre els treballadors del sector, l’accés a la ciutadania a la xarxa d’oficines o les petites i mitjanes empreses catalanes. En tercer lloc, instar al Govern d’Espanya que no autoritzi aquesta operació, en el marc de la competència recollida en la disposició addicional dotzena de la Llei 10/2014, de 26 de juny, d’ordenació, supervisió i solvència d’entitats de crèdit.

Finalment, traslladar els acords al president del Govern d’Espanya, al Ministeri d’Economia, a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, al Departament d’Economia de la Generalitat, al Banc d’Espanya, als grups polítics del Congrés, Senat i Parlament de Catalunya, als sindicats i a les entitats municipalistes de Catalunya.

Comentaris
To Top