Diners

L’enginyeria IDP, guardonada amb el premi a la Infraestructura del 2023

/ Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya (PAU VENTEO)

L’enginyeria sabadellenca IDP ha estat guardonada amb el premi Albert Vilalta a la infraestructura de l’any 2023, atorgat pel Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, per la redacció del projecte i direcció de l’obra de la planta industrial de fabricació de panells de futa de la multinacional austríaca Kronospan a Tortosa. Amb aquesta última distinció, IDP acumula el seu tercer reconeixement en les vuit edicions d’aquest prestigiós esdeveniment.

Aquest dijous, Enric Blasco, CEO del grup IDP, va recollir el premi en el marc de la celebració de la 8a edició de la Nit de les Infraestructures, organitzada pel Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, a l’auditori de Foment del Treball. L’acte va comptar amb la participació de Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball; Joaquim Llansó, president del Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya; Josep Rull, president del Parlament de Catalunya; José Antonio Santano, secretari d’Estat de Transport i Mobilitat Sostenible del Ministeri; Ester Capella, consellera del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, i Laia Bonet, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.

La planta industrial de fabricació de panells de fusta de Kronospan a Tortosa se situa com el projecte industrial més gran que s’ha desenvolupat a Catalunya durant el 2022, supera els 350 milions d’euros d’inversió i més de 100.000 m2 de superfície construïda, i ha comptat amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya com a projecte estratègic.

Comentaris
To Top