Oci i cultura

FOTOS | Juan Manuel Cañizares enceta el Festival Internacional de Música de Sabadell

El guitarrista flamenc Juan Manuel Cañizares va tornar a casa seva per la porta gran. El músic i compositor, que va créixer a Ca n’Oriac, va actuar al Teatre Principal, el dilluns al vespre, convidat per Joventuts Musicals de Sabadell. El concert estrenava el XXIV Festival Internacional de Música de Sabadell. 

El concert de Cañizares va començar amb dues composicions simfòniques per a quartet dedicades a Paco de Lucía, dins del Concierto Al-Andalus, i dues més en memòria del compositor Joaquín Rodrigo, dins del Concierto Mediterráneo. El concert va continuar amb una segona part més flamenca.

Fotografies: Juanma Peláez

Per altra banda, Joventuts Musicals va fer entrega de la Batuta d’Honor a Ràdio Sabadell.

Comentaris
To Top