Ciutat

Atropellat un home per un autobús a la Rambla

Els fets han passat aquest divendres al migdia

Un home ha estat atropellat aquest divendres al migdia a la Rambla de Sabadell, a l’altura del carrer d’Alemanya. La víctima, de 44 anys, ha estat envestida per un autobús de Transports Urbans de Sabadell (TUS), segons les primeres informacions.

L’home ha patit diverses contusions i en un primer moment ha estat atès al mateix lloc dels fets amb pronòstic menys greu, segons han confirmat fonts del SEM. Una dotació del cos d’emergències s’ha desplaçat fins al lloc amb una ambulància, que ha traslladat l’home a l’Hospital Taulí.

Segons afirmen els testimonis, una persona hauria creuat amb el semàfor en vermell. El conductor ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia.

En un primer moment, la situació ha generat afectacions en el trànsit, que pocs minuts després ha anar recuperant la normalitat.

Comentaris
To Top