Ciutat

FOTOS | La pluja protagonitza l’inici del cap de setmana a Sabadell

El matí de dissabte ha estat marcat per les precipitacions que han caigut sobre Sabadell. La pluja i les fortes ventades han estat les grans protagonistes de l’inici del cap de setmana a la ciutat. Diverses zones del municipi han patit talls temporals en el subministrament elèctric per l’aiguat com per exemple alguns punts de la Creu Alta, el Centre o l’Eix Macià. Els problemes han durat pocs minuts.

La inestabilitat podria tornar entre el diumenge i l’inici de setmana tot i que amb menys intensitat. Les principals incidències i avisos han estat per inundacions, quatre caigudes d’arbres i un desprendiment de façana que ha afectat un tros de carrer a la zona de Ca n’Oriac. Segons fonts municipals, no hi ha hagut ferits en cap dels incidents.

FOTOS: VICTOR CASTILLO I DAVID CHAO

Comentaris
To Top