Diners

La JGE del BBVA aprova l’ampliació de capital per fer front a l’opa hostil

/ ACN

La Junta General d’Accionistes extraordinària del BBVA ha aprovat aquest divendres una ampliació de capital per valor de 551 milions d’euros i la posada en circulació de 1.126 milions de noves accions per fer front a l’opa del Banc Sabadell.

En la reunió extraordinària al Palacio Euskalduna de Bilbao, el president del BBVA, Carlos Torres, ha tornat a defensar l’operació i s’ha mostrat convençut que serà “un èxit” i permetrà crear un banc “més fort, competitiu i rendible”. La mesura ha rebut el suport del 96% dels accionistes. En el torn d’intervencions, diversos representants sindicals han advertit de les conseqüències de l’operació sobre la plantilla en forma d’acomiadaments i més càrrega de treball.

En el torn de respostes, el president del BBVA ha mostrat el seu “profund respecte” a les preocupacions dels treballadors i s’ha compromès a tractar aquesta qüestió amb “la màxima transparència i detall possible”. En aquest sentit, ha afirmat que és conscient de la “incertesa” que pot provocar entre la plantilla.

Comentaris
To Top