Oci i cultura

FOTOS | La gravetat desapareix a l’Estruch aquest estiu

La Nau B de l’Estruch acull dos cursos intensius de circ

La Nau B de l’Estruch acull dos cursos intensius de circ, des del 25 de juny fins al 15 de juliol. Un és el taller d’aeris i l’altre d’acrodansa. Les classes s’imparteixen a càrrec de l’Escola de Circ Tub d’Assaig. Van dirigides a joves de més de 16 anys i a adults.

El curs d’aeris, que es du a terme dilluns i dimecres, es basa en el treball del cos enfocat a la pràctica de l’acrobàcia aèria.

Els alumnes hi estan aprenent tècniques de pujada i baixada, figures clau, caigudes i seqüències. La professora és Anna Plotnikova, de Tub d’Assaig.

Pel que fa al taller d’acrodansa, està impartit per la també membre de Tub d’Assaig M. Antònia Roig. La formació “està destinada a totes les persones que vulguin tenir una relació directa i íntima entre el cos i el terra”, apunten des de l’Estruch.

m

Circ Estruch Circ Estruch

 

L’Estruch és un centre artístic públic destinat a la producció, la difusió i la formació artística contemporània de les arts en viu. A més, acull residències, que ofereixen l’oportunitat que les companyies d’arts escèniques i visuals de Sabadell convisquin amb altres companyies i artistes professionals i internacionals en un mateix espai interdisciplinari.

Comentaris
To Top