Ciutat

El Col·legi de Fisioterapeutes i les escoles Gimbernat reconeixen una sabadellenca amb el premi a millor expedient acadèmic

La sabadellenca de 22 anys Sandra Nicolás ha estat distingida amb la beca Dr. Anselm Barbeta i ha rebut el Premi al Millor Expedient 20-24

L’estudiant sabadellenca Sandra Nicolás ha estat distingida amb la prestigiosa beca Dr. Anselm Barbeta i ha rebut el “Premi al Millor Expedient Acadèmic 2020-2024″, que atorguen les Escoles Universitàries Gimbernat amb el reconeixement afegit del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. El passat 3 de juliol, durant la cerimònia de graduació al Campus de Sant Cugat, l’estudiant de fisioteràpia a les Escoles Universitàries Gimbernat, es va graduar en la 36a promoció de fisioteràpia i va ser reconeguda amb aquestes distincions en reconeixement de la seva trajectòria acadèmica.

“Va ser una gran sorpresa”, explica Nicolás, de 22 anys. “És un premi a quatre anys d’esforç i me’n sento molt orgullosa”, afegeix. La sabadellenca explica que va escollir estudiar Fisioteràpia per  la seva faceta de nadadora al Club Natació Sabadell. “He estat quasi 12 anys de la meva vida nadant, però ho vaig haver de deixar abans de començar la universitat”, explica Nicolás.

La beca Dr. Anselm Barbeta, creada en memòria del que va ser director de les Escoles Universitàries Gimbernat, destaca l’esforç i l’excel·lència acadèmica dels estudiants de fisioteràpia donant-los l’oportunitat de fer una estada als Serveis de la Unitat de Recerca del centre, on poden col·laborar durant uns mesos amb el seu equip. També se li ofereix la taxa d’inscripció i la primera quota anual de col·legiació de forma gratuïta al Col·legi de Fisioterapeutes.

La sabadellenca Sandra Nicolàs / Cedida

Comentaris
To Top