EL TEMPS

Avís per intensitat de pluja aquest dissabte a Sabadell

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís en què s’alerta d’intensitat de pluja a Sabadell i l’àrea del Vallès per aquest dissabte. A banda, es preveu que les temperatures baixin, tant la mínima com la màxima.

S’esperen ruixats a la meitat est i la resta de la Catalunya Central i el litoral i prelitoral central. Fins a migdia seran d’intensitat feble en general, a partir d’aleshores seran d’intensitat localment moderada i podran anar acompanyats localment de tempesta i és possible que de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà entre minsa i poc abundant, o localment abundant a punts del litoral i prelitoral. A més, a la zona avisada els xàfecs seran localment d’intensitat forta i podran acumular quantitats abundants de precipitació. Independentment, al vessant nord del Pirineu s’espera precipitació feble i intermitent, sobretot al matí i al vespre, amb una cota de neu que baixarà dels 2500 als 1600 metres.

La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament en general i es donarà al final del dia. Els valors es mouran entre 10 i 15 ºC. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà entre moderadament i acusadament en general. Els valors voltaran entre 20 i 25 ºC.

Comentaris
To Top