ZÀPING

Una sabadellenca participa a ‘Maestros de la costura’: “Tinc possibilitats de guanyar el programa”

maestros de la cocina judith

La sabadellenca Judith és la nova aprenent del concurs de talent ‘Maestros de la costura’ (TVE). La seva estrena ha generat sensacions i es postula com a favorita

La sabadellenca Judith, apassionada de la costura / CEDIDA (RTVE)

La sabadellenca Judith és la nova aspirant a guanyar la cinquena temporada del concurs de talent Maestros de la costura, de Televisió Espanyola (TV1). Ara fa uns dies, la jove de 28 anys va entrar a formar part del programa, on setmana rere setmana competirà amb 11 aprenents per convertir-se en el millor modista amateur d’Espanya.

Quan va començar la teva vocació per la costura?

La meva vocació va començar quan era molt petita, ja que m’encantava cosir per les meves nines. Amb els anys vaig començar a practicar , fins que vaig tenir l’edat per cursar disseny de moda i endinsar-me més en aquest món.

Què has arribat a cosir?

Des de barrets quirúrgics fins a vestits de festa, bosses de mà i accessoris, roba de bany, tops, pantalons, roba de nadó… Crec que no t’has de limitar a res. Com més coses facis, més aprens.

Ets una persona creativa?

M’hi considero. Des de petita he dibuixat, he fet manualitats, he personalitzat coses i, actualment, sempre tinc alguna idea al cap que em fa gaudir quan la faig realitat.

Com vas aconseguir entrar a ‘Maestros de la costura’?

Entrar-hi ha estat un somni que persegueixo des que em vaig presentar al càsting de la 3a edició. Vaig arribar fins a la final, però no va ser el meu moment. Vaig continuar practicant fins al següent càsting, però tampoc va ser possible. Finalment, em van trucar dijous a la tarda per entrar com a aprenent el divendres. Vaig sentir que tot el meu esforç havia valgut la pena. Per això, vull enviar el missatge a tothom qui tingui objectius, somnis i fites que lluitin fins al final. Tot arriba en el moment adequat i la recompensa val la pena.

En el programa vas explicar que t’agrada combinar roba actual i peces antigues.

Sí. En el primer programa, per exemple, duc una americana fúcsia vintage amb uns pantalons de temporada. M’encanta comprar roba original i de bona qualitat de segona mà. A més, soc una amant de la moda dels anys 80 i 90, és un estil molt inspirador.

En la teva estrena al programa et van puntuar amb un 8. Estàs satisfeta?

La puntuació és per l’esforç i el treball de la prova. Era el primer dia i pels nervis no havia dormit res. Crec que vaig treballar i em vaig compenetrar bé amb el meu equip. Em vaig sentir molt satisfeta per part del jurat, que em va felicitar.

Quines expectatives tens? Pots guanyar?

Vull donar a conèixer les meves idees, el meu estil i així, a poc a poc, crear la meva marca. Formar part de Maestros de la costura és un somni fet realitat. Així que, passi el que passi, em quedo amb la bonica experiència i l’oportunitat que tant m’ha costat d’aconseguir . Però crec que tinc oportunitats de sortir vencedora, com tots els companys. Hem estat seleccionats en el programa per algun motiu. Tots tenim habilitats, però el temps i els nervis juguem en contra nostra.

T’agradaria dedicar-te a la costura?

El meu objectiu és tenir la meva pròpia marca de roba, en què l’estil vintage i la moda actual es combinin, creant peces originals i atemporals. Vestir artistes, crear vestuari per a videoclips i xous és una cosa que m’encantaria. És una oportunitat per treure tota la creativitat i em sembla molt divertit!

Comentaris
To Top