• Publicitat

  Passar d’odiar a estimar els tàpers: consells per a principiants

  Vols ser l'enveja dels companys quan destapis les teves delícies gastronòmiques per dinar?
  / PEXELS
  Redacció
  30 de març de 2023

  Vols passar d’odiar a estimar els tàpers que t’endus la feina? Vols ser l’enveja dels companys quan destapis les teves delícies gastronòmiques davant dels insípids i llastimosos nyaps de la resta? Bé, potser ens hem passat, però si segueixes aquests consells els teus dinars podrien millorar una mica. Anem a pams, des del principi.

  1. La nostra recomanació és que sigui de vidre i de qualitat: que no gotegi, que es pugui escalfar al microones i que es pugui congelar (si ets previsor i el prepares el cap de setmana).

  Publicitat

  2. Seguretat: quan hem preparat el menjar a casa i el posem al tàper, abans de segellar-lo hem d’esperar que es refredi. Després ja el podem guardar a la nevera.

  3. No improvisar. Fer el menú i preparar les bases dels plats durant un parell d’hores el cap de setmana. Després, ja hi afegirem la resta, com l’arròs, la pasta o els llegums. 

  4. Creativitat. A vegades és una mica trist menjar restes del dia anterior, però si és la solució més adequada, podem condimentar-los (‘tunejar-los’) per no avorrir-nos-en. 

  5. Que sigui equilibrat. Una bona tècnica és dividir el plat: un 50% verdures i hortalisses; un 25% proteïna; i un 25% hidrats de carboni.  

  6. Les postres! Una mica de fruita acabarà d’omplir l’estómac i completarà l’àpat.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: