ESPORTS

El fulbet és protagonista al Club Natació amb les 24 Hores

Imatge d'una anterior edició amb la presència del Honved Orriols, principal favorit

Quasi mig segle. Les 24 Hores de fulbet del Club Natació arriben a la seva 49a edició. Sens dubte, és la competició més antiga d’un esport molt arrelat a la nostra ciutat encara que ha perdut pistonada i participació en els últims anys. Això també ha afectat a les 24H. del Club. Ha perdut el glamur que li donaven equips històrics del Campionat social, però manté el prestigi i un esperit competitiu màxim gràcies a l’alt nivell dels equips participants de la Primera Divisió del torneig social.

Com sempre, nou equips parteixen de la graella de sortida. S’enfronten en format de lligueta fins als encreuaments de semifinals entre els quatre primers. Obren el foc l’actual campió, Honved Orriols-Studi Barcelona, gran dominador de quasi totes les competicions els últims anys, i el llegendari Creualtenc At., un dels pocs equips que ha sobreviscut amb el pas dels anys. El seu partit arrencarà a les 2 de la tarda d’aquest dissabte a la pista central del Club, al carrer Montcada, després del xut d’honor que farà Mònica Chapinal, l’única noia que juga en el campionat social des de fa 15 anys.

La resta de participants són: Sacromonte, Els Taurons, Grúas J. Marín, Memory AC, News Generation, Ca la Carme Team i Fractals Perruquers. A partir de les 11.42 del diumenge començaran les semifinals i la gran final del torneig serà a les 13.15h. La calor es pot convertir en el principal enemic de tots ells aquest cap de setmana d’altes temperatures. El guanyador tindrà l’al·licient afegit d’encetar com a campió la cinquantena edició que, de ben segur, oferirà novetats importants per celebrar l’efemèride.

Comentaris
To Top