Arxiu

Agressions al rodal

Com a sabadellencs, hem d’agrair la bona feina que estan fent les entitats ecologistes, amb l’Adenc al capdavant, que vetlla per la conservació del nostre rodal. I encara que no sempre assoleixen del tot les seves propostes, el cert és que, amb les seves lluites, almenys eviten molts disbarats. A fe que feina no els en falta. Ara s’obre un nou front com és el gasoducte fins a França que passarà per la zona nord de Sabadell i que si no vigilem, i protestem, pot malmetre una bona part del rodal. El nostre Vallès no pot permetre més agressions.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top