Vallès

Unes nou mil persones han visitat els pessebres de la tretzena biennal a Castellar

Aquest diumenge i el proper encara es poden visitar, però els membres del Grup Pessebrista de la Capella de Montserrat ja ha comptabilitzat prop de  nou mil visitants a la mostra que han organitzat enguany, coincidint amb la tretzena Biennal Catalana del Pessebre.

Un dels principals objectius de la mostra, donar a conèixer  aquesta tradició més enllà de Castellar i el seu entorn més proper ha estat assolit sobradament. De fet han arribat visitants d’arreu d’Espanya i les creacions que s’exposaven han aparegut fins i tot al canal France 3

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top