Arxiu

«Passi el que passi», de Bellsolà, clou la Mostra de Cine Català

La II Mostra de Cinema Català a Sabadell: Made in Catalunya arriba avui a l’última projecció a l’Imperial (21h.) amb Passi el que passi, de Robert Bellsolà, que comptarà amb la presència del director i els actors David Romero i Jordi Romanos pel col·loqui. La sessió dedicada a tres directors sabadellencs, per cert, va tenir abans d’ahir un gran èxit de públic.
Producció d’Aiguaviva Films, Passi el que passi explica com un guionista, Àlex, s’obsessiona en fer l’amor amb la seva dona quatre cops en un cap de setmana mentre està en ple procés de creació. Ella buscarà excuses de tot tipus, però l’Àlex vol sortir-se’n passi el que passi. Una divertida comèdia que protagonitzen Marcel Tomàs, Carlotta Bosch, Sara Gálvez, Antonio de Matteo, Mireria Vallès i David Romero.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top