Arxiu

Paviment malmès

Després de tot un seguit de dades i percentatges que no vénen al cas (encara no ha començat la campanya electoral), el senyor Francesc  Feliu diu que és anecdòtic i raonable  que hagi quedat una peça solta de paviment  després de remoure’n 8.000 m2.  Suposo que el senyor Feliu no  ha trepitjat la zona afectada des de fa molt de temps i per això parla des del desconeixement. No estem parlant d’una peça solta, sinó d’una darrere una altra, i el que és més greu, amb el perill que algú ensopegui i prengui mal.
Senyor Feliu, si les seves ocupacions li ho permeten faci una volta pel carrer Sant Quirze, per la plaça de les Marquilles, pel carrer Advocat Cirera (només per posar uns exemples) i vagi comptant les peces soltes i aixecades
El que cal és ser  resolutius, eficaços i arrenjar ràpidament els desperfectes i deixar-nos d’omplir el cap amb dades i percentatges.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top