Arxiu

Moviment Ecumènic de Sabadell

En l’extens reportatge sobre l’acte d’atorgament del II Memorial Àlex Selglers  per part de l’Ajuntament de Sabadell, publicat a DS el dia 5 d’octubre, trobem a faltar la menció al Moviment Ecumènic de Sabadell com a proposant del Rebost Solidari, que hi va ser justament guardonat en el capítol d’entitats.
Així, ens permetem demanar a DS que tingui a bé publicar aquesta nota, a fi que la ciutadania pugui conèixer que el Moviment Ecumènic és present a Sabadell, i que continua treballant, conjuntament amb el Grup de Diàleg Interreligiós, pel diàleg i per l’entesa entre les diverses confessions religioses –i per tant entre les persones- de la nostra ciutat.
Finalment, per la part que ens pugui tocar, volem modestament agrair el reconeixement a l’activitat del Rebost Solidari, i també expressar la nostra gratitud al Diari de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top