Arxiu

CiU i PSC no renuncien a fer el túnel fins Can Feu

2.1 A 7 COL.

Discretament, sense que ni la Generalitat ni l’Ajuntament donessin més relleu a la notícia, el passat 5 de novembre es van concloure els dos nous túnels de la prolongació fins a Ca n’Oriac dels Ferrocarrils de la Generalitat, en l’amomenat Metro de Sabadell. Fins passat l’estiu, tirant curt, no començarà a executar-se la segona fase del projecte, que inclou l’arquitectura de les cinc noves estacions i l’estesa de vies i catenàries. Mentrestant, el gruix de les obres se centra en els voltants de Sabadell Estació i el polèmic tram fins a Castell Feu, que s’està construïnt en trinxera i entre murs pantalla, i els veïns volen que es resolgui en túnel i amb gran passeig a sobre.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top