Publicitat
Arxiu

Josep Ayuso, guanyador de les primàries del PSC: «Hem d’oferir a la ciutat el millor programa i el millor equip»

J_X9Q4686

Publicitat

Josep Ayuso, guanyador de les primàries del PSC a Sabadell per un estret marge de 50 vots de diferència sobre la candidata Marta Farrés, ha manifestat que hem d’oferir a la ciutat el millor programa, el millor equip i la millor alternativa que és sense cap mena de dubte la que ofereix el PSC». Sobre un cens de 2.800 possibles votants entre militants i simpatitzants s'han emès un total de 793 vots, dels quals 4 han estat nuls i un en blanc. Ayuso ha obtingut 418 vots (el 52,71%) i Farrés 368 (46,41%). La candidatura de Josep Ayuso ha guanyat al centre i al sud, mentre que la de Marta Farrés s'ha imposat al nord.Després de ser proclamat guanyador, Ayuso ha agraït l'esforç i s'ha felicitat per la màxima expressió de la democràcia i s'ha compromès a "treballar, treballar i treballar". Per la seva banda, Farrés ha confirmat que acabarà la legislatura pel seu compromís amb la ciutat, però que després farà una passa al costat tot acceptant les regles del joc de la democràcia. Farrés ha felicitat Ayuso. El futur alcaldable del PSC al 2015 també ha rebut la felicitació de l'exalcalde Manuel Bustos.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top