Ciutat

Elevada participació a la Festa Major de Ca n’Oriac

11.1 a 3 col

Els veïns de Ca n’Oriac van aprofitar les possibilitats que la climatologia els va deixar el cap de setmana per gaudir dels actes de la Festa Major. La majoria de celebracions es van dur a terme a la Plaça del Pi i a l’avinguda Matadepera que es va omplir de música, paradetes i ambientació amb el Grup Sardanista de Ca n’Oriac. Com a novetat va destacar el nou concurs de menjadors de pizzes en què havien de menjar-se una de tamany familiar el més ràpid possible. La dansa oriental i el country van precedir a la revetlla popular. Diumenge, els cotxes d’època i la festa de l’escuma van poder fer-se abans la pluja no fes acte de presència.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top