Publicitat
Ciutat

Els alcaldes del Vallès Occidental demanen ajuts per fer front als efectes de la ventada

DSC_0458El Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental, reunit aquesta tarda per valorar els efectes de la ventada del passat 9 de desembre i per acordar les accions a seguir, ha decidit demanar ajuts extraordinaris a la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona tant per les zones forestals com per la despesa efectuada en zones urbanes i reclamar celeritat en els ajuts. El alcaldes també demanaran a la vicepresidenta del govern català, Joana Ortega, una visita al territori. De la mateixa manera es farà una petició a l’Estat espanyol per reclamar la seva solidaritat amb el territori afectat. També demanen la convocatòria de Plans d’Ocupació al qual es puguin acollir gent formada per les tasques necessàries que estiguin a l’atur.

Els representants municipals han manifestat la preocupació per la situació actual del bosc, pels molts desperfectes que s’han ocasionat i per les moltíssimes hectàrees afectades, així com també pel risc d’incendi que pot patir la comarca en la propera temporada d’estiu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top